V-Rally tekee paluun – uusi peli tulossa syyskuussa

uutiset

V-Rally tekee paluun 15 vuoden hiljaiselon jälkeen, kertoo pelin julkaisija Bigben Interactive. Kyseessä on kokonaan uusi osa, ei remaster. Peliä kehittää Kylotonn, jonka viimeisimpiin tuotoksiin lukeutuu muun muassa WRC-sarjan rallipelit ja FlatOut 4: Total Insanity.

Alkuperäinen V-Rally julkaistiin vuonna 1997, yli 20 vuotta sitten. Peli nautti suosiota ensimmäisellä PlayStationilla ja tämä poiki kaksi jatko-osaa. Muista aikakauden rallipeleistä poiketen V-Rally tarjosi jaetun ruudun moninpelin. Myös jatko-osat olivat suosittuja, mutta vuoden 2003 ja V-Rally 3:n jälkeen sarja vaipui unholaan.

Paluu parrasvaloihin tapahtuu kuitenkin nyt ryminällä. V-Rally 4 tarjoaa 50 ajoneuvoa kerättäväksi ja kustomoitavaksi. Traileri paljastaa kolme näistä autoista: Porsche 911:n, Ford Mustangin ja Ford Fiesta RS RX:n. Tavoitteena on pysyä uskollisena sarjan juurille. Lähtökohtana on tarjota sopivassa suhteessa elämyksiä ja realistisuutta parhaalla mahdollisella pelattavuudella ja graafisella ulkoasulla.

Pelin ohjaaja Alain Jarniou puhkui intoa kommentoidessaan julkistusta, ”On etuoikeus työskennellä jälleen V-Rally -sarjan parissa. Se on erityinen sarja, johon minulla on vahva yhteys. Liityin alkuperäisen V-Rallyn kehittäjätiimiin ohjelmoijana työskentelemään V-Rally 3:n parissa. Olen erittäin ylpeä saadessani työskennellä jälleen pelisarjan parissa, 15 vuotta myöhemmin.”

V-Rally 4 julkaistaan syyskuussa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja PC:lle.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Tagged